climate planet

Kom og vær flaske for en dag, når du følger brugte flasker og dåsers vej til genanvendelse i Dansk Retursystems Learning Lab. Besøg Dansk Retursystem på Climate Planet-udstillingen i Aarhus havn.

Tør du gå ind af den flaskeformede dør og følge flaskens bumlen på transportbåndet, mærke presset fra pressen, der maser flasker og dåser sammen til store baller, og se varmen fra de store smelteovne, der smelter brugt om til nyt? Tag retur-turen i Dansk Retursystems kæmpe flaskeautomat på Climate Planet på Aarhus Havn.

Hver gang du afleverer en flaske eller dåse i flaskeautomaten, sørger du får at den bliver genanvendt, det sparer på jordens ressourcer, og det er godt for klimaet. Når du genanvender, er du altså allerede i gang med at hjælpe klimaet. Tag venner og familie med til Climate Planet og blive ekspert på klima og genanvendelse.

Du kan også følge linket her på siden til Mission Possible, hvor du kan løse opgaver sammen med dine børn.

Tryk på videoen og tag en virtuel tur i den store flaskeautomat.

Derfor er vi med

Med parnterskabet i Climate Planet ønsker Danske Retursystem at sætte fokus på sammenhængen mellem genanvendelse og klima. Er du god til at genanvende ressourcerne, gør du allerede en indsats for at hjælpe klimaudviklingen i den rigtige retning. Det vil vi gerne bidrage til, at der bliver endnu mere af.